0104651126
hello@cafepostiljon.nl

Over ons

Sinds kort is het cafe gedeelte uitgebreid met een lunchroom en een verwarmd terras, u kunt ons vinden aan het Noordplein, op de kop van de winkelstraat Noordmolenstraat/Zwartjanstraat.(Noorderboulevard).

Het café is geopend op 5 september 1985 door vader Lody en zijn zoons Lody jr. en Ron Bergwerf. Thans wordt het café gerund door Ron. In samenwerking met de medewerkers zorgt hij voor een sfeer die bepaald wordt door kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid.

In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts.

Laat de lbrasserie u verbazen met zijn heerlijke luxe broodjes, baguettes, italiaanse bollen en avondmaaltijden…tegen “OUDE NOORDEN PRIJZEN”.
Vanaf 09.00 uur tot 01.00 uur kunt u bij ons getrainde personeel, diverse versgemalen koffie varianten(espresso, cappuccino, latte macchiato) verkrijgen.

In samenspraak is de Postiljon,ook af te huren voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag
De diverse af te huren delen,variëren vanaf ongeveer 20 personen tot maximaal 100 personen(voor info:0624566575).
gedurende het gehele jaar kunt u ook terecht op ons prachtige, multifunctionele,verwarmde terras, met uitzicht over het Noordplein, naar de rivier “de Rotte”.

Ron en medewerkers hopen u zo snel mogelijk te ontvangen.

© Café Postiljon l Ook zaalverhuur 2023 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl