Over Cafe Postiljon

Eén van de belangrijkste kenmerken van Café Postiljon is de warme en gezellige sfeer die je bij binnenkomst meteen omarmt. Het interieur van het café straalt een klassieke charme uit en de zachte verlichting draagt bij aan de knusse ambiance. Of je nu alleen bent of met vrienden, je zult je direct thuis voelen.
Neem contact met ons op

Over Cafe Postiljon

Café Postiljon is al sinds 1985 een begrip in Rotterdam. Het café is gelegen in het noorden van de stad en heeft een rijke geschiedenis. Ron Bergwerf, de trotse eigenaar van Café Postiljon (sinds 1985) en zijn zoon Rory (sinds kort ook werkzaam in Café Postiljon) zorgen ervoor dat elke gast zich welkom voelt. De vriendelijke bediening en persoonlijke aandacht voor de gasten dragen bij aan de reputatie van het café als een plek waar je graag terugkomt.

In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts.

Laat de brasserie u verbazen met zijn heerlijke luxe broodjes, baguettes, italiaanse bollen en avondmaaltijden…tegen “OUDE NOORDEN PRIJZEN”.
Vanaf 12.00 uur tot 00.00 uur kunt u bij ons getrainde personeel, diverse versgemalen koffie varianten (espresso, cappuccino, latte macchiato) verkrijgen.

In samenspraak is de Postiljon, ook af te huren voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag.
De diverse af te huren delen, variëren vanaf ongeveer 10 personen tot maximaal 80 personen (voor meer info bel met: 0624566575).
gedurende het gehele jaar kunt u ook terecht op ons prachtige, multifunctionele,verwarmde terras, met uitzicht over het Noordplein, naar de rivier “de Rotte”.

Ron, Rory en medewerkers hopen u zo snel mogelijk te ontvangen.

Wat anderen zeggen over Café Postiljon

Pieter Vuijk
Pieter Vuijk
2023-10-26
Top gegeten voor een leuke prijs, prima bediening en zelfs voor de deur parkeren, in de stad. In de zomer leuk terras.
Thomas Ras
Thomas Ras
2023-09-23
Leuk cafe met borrelhapjes. Hier met groep afgesproken en leuke borrel gehad
Tasco Alblas
Tasco Alblas
2023-09-21
Na lange tijd weer twee keer hier geweest, borrel vanuit de zaak. Positief verrast, vriendelijke medewerkers en prima eten en drinken. Inmiddels, maanden later, hier een lunch met collega's gehad. Weer prima in orde!
Arie Vd velden
Arie Vd velden
2023-09-09
Prima plek,eten is echt lekker en er is genoeg te drinken. En Rob is niet te beroerd om zijn poten uit zijn lijf te legge lope voor je .
Victoria Austin
Victoria Austin
2023-09-07
Lovely traditional bar and excellent service from the marvellous Lisa. She looks after everyone so well, she is a credit to this place. 🫶