Over Cafe Postiljon

Eén van de belangrijkste kenmerken van Café Postiljon is de warme en gezellige sfeer die je bij binnenkomst meteen omarmt. Het interieur van het café straalt een klassieke charme uit en de zachte verlichting draagt bij aan de knusse ambiance. Of je nu alleen bent of met vrienden, je zult je direct thuis voelen.
Neem contact met ons op

Over Cafe Postiljon

Café Postiljon is al sinds 1985 een begrip in Rotterdam. Het café is gelegen in het noorden van de stad en heeft een rijke geschiedenis. Ron Bergwerf, de trotse eigenaar van Café Postiljon (sinds 1985) en zijn zoon Rory (sinds kort ook werkzaam in Café Postiljon) zorgen ervoor dat elke gast zich welkom voelt. De vriendelijke bediening en persoonlijke aandacht voor de gasten dragen bij aan de reputatie van het café als een plek waar je graag terugkomt.

In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts.

Laat de brasserie u verbazen met zijn heerlijke luxe broodjes, baguettes, italiaanse bollen en avondmaaltijden…tegen “OUDE NOORDEN PRIJZEN”.
Vanaf 12.00 uur tot 00.00 uur kunt u bij ons getrainde personeel, diverse versgemalen koffie varianten (espresso, cappuccino, latte macchiato) verkrijgen.

In samenspraak is de Postiljon, ook af te huren voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag.
De diverse af te huren delen, variëren vanaf ongeveer 10 personen tot maximaal 80 personen (voor meer info bel met: 0624566575).
gedurende het gehele jaar kunt u ook terecht op ons prachtige, multifunctionele,verwarmde terras, met uitzicht over het Noordplein, naar de rivier “de Rotte”.

Ron, Rory en medewerkers hopen u zo snel mogelijk te ontvangen.

Wat anderen zeggen over Café Postiljon

André Kramer
André Kramer
2024-02-05
Leuk en gezellig café met vriendelijke bediening.
Fred van der Windt
Fred van der Windt
2024-02-04
Gezellig café, goed eten, leuke bediening. Soms een band.
André
André
2024-01-29
Vriendelijke bediening voor een lekker biertje.
Claudia den Boogert
Claudia den Boogert
2024-01-28
Wat een gezellig publiek en een leuke band!
doo scooby
doo scooby
2024-01-28
Lekker eten, de bediening is top. Aanrader.
Mary TR
Mary TR
2024-01-24
Fijne ouderwets gezellige kroeg met lekker eten. Heel vriendelijk personeel. Wij hadden hier een hele positieve ervaring.