0104651126
hello@cafepostiljon.nl

Relatiegeschenk voetbal Rotterdam

Relatiegeschenk voetbal Rotterdam

Een ode aan de bekendste oude noorderling…Coen Moulijn. (15 febr.1937 -4jan. 2011) geboren in de Bloklandstraat.

Speciaal voor de Postiljon gebrouwen door stadsbrouwerij Noord aan de Zaagmolenkade. Als beste linksbuiten van Feyenoord maakte ‘oude noorderling’ Coen Moulijn furore op de Nederlandse en Europese voetbalvelden. Soepel in de heupen,eigenzinnig in zijn aktie’s en zacht van karakter hebben van Coen een door ,voor-en tegenstander ,geliefd voetballer en mens gemaakt.

Toen wij voor het 30 jaar bestaan bestaan van de Postiljon, van onze vriendinnen van Roller Electronics,i.s.m stadsbrouwerij Noord ons eigen bier mochten creëren probeerden wij deze kwaliteiten in een speciaalbier te vangen

Een soepele, eigenzinnig blond bier .van 4,5% alc. Makkelijk doordrinkbaar met een zachte en licht bittere afdronk.

Laat u wederom genieten van onze trots: ‘COEN’

Relatiegeschenk voetbal Rotterdam

Welkom bij cafe/brasserie Postiljon

In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts. Laat de brasserie u verbazen met zijn heerlijke luxe broodjes, baguettes, italiaanse bollen en avondmaaltijden…tegen “OUDE NOORDEN PRIJZEN”.

Over ons

Sinds kort is het cafe gedeelte uitgebreid met een lunchroom en een verwarmd terras, u kunt ons vinden aan het Noordplein, op de kop van de winkelstraat Noordmolenstraat/Zwartjanstraat.(Noorderboulevard).

Het café is geopend op 5 september 1985 door vader Lody en zijn zoons Lody jr. en Ron Bergwerf. Thans wordt het café gerund door Ron. In samenwerking met de medewerkers zorgt hij voor een sfeer die bepaald wordt door kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid.

In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts.

Laat de lbrasserie u verbazen met zijn heerlijke luxe broodjes, baguettes, italiaanse bollen en avondmaaltijden…tegen “OUDE NOORDEN PRIJZEN”.
Vanaf 09.00 uur tot 01.00 uur kunt u bij ons getrainde personeel, diverse versgemalen koffie varianten(espresso, cappuccino, latte macchiato) verkrijgen.

In samenspraak is de Postiljon,ook af te huren voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag
De diverse af te huren delen,variëren vanaf ongeveer 20 personen tot maximaal 100 personen(voor info:0624566575).
gedurende het gehele jaar kunt u ook terecht op ons prachtige, multifunctionele,verwarmde terras, met uitzicht over het Noordplein, naar de rivier “de Rotte”.

Ron en medewerkers hopen u zo snel mogelijk te ontvangen.

Relatiegeschenk voetbal Rotterdam

Contact zaalverhuur

© Café Postiljon l Ook zaalverhuur 2023 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl