0104651126
hello@cafepostiljon.nl

Zaal huren Rotterdam verjaardag

Zaal huren Rotterdam verjaardag? Laat café brasserie Postiljon u verbazen met zijn heerlijke luxe broodjes, baguettes, Italiaanse bollen en avondmaaltijden…tegen “OUDE NOORDEN PRIJZEN”. Vanaf 09.00 uur tot 01.00 uur kunt u bij ons getrainde personeel, diverse versgemalen koffie varianten(espresso, cappuccino, latte macchiato) verkrijgen. In samenspraak is het eet cafégedeelte beschikbaar voor gezelschappen tot 30 personen, voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag. Gedurende het gehele jaar kunt u ook terecht op ons prachtige, multifunctionele, verwarmde terras, met uitzicht over het Noordplein, naar de rivier “de Rotte”.

zaalverhuur-cafe-postiljon

zaalverhuur-cafe-postiljon

Over ons

Zaalverhuur Rotterdam de Postiljon is een Brasserie ontstaan uit een ouderwets oud bruin café, in de Rotterdamse volksbuurt “het Oude Noorden”….hoewel, meegegroeid met de terechte hedendaagse eisen van de consument is dit niet ten koste gegaan van de authentieke sfeer. Het café is geopend op 5 september 1985 door vader Lody en zijn zoons Lody jr. en Ron Bergwerf. Thans wordt het café gerund door Ron. In samenwerking met de medewerkers zorgt hij voor een sfeer die bepaald wordt door kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid. In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts.

Zaal huren Rotterdam verjaardag

Zaal huren Rotterdam verjaardag? Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar naast de brasserie voor uw (besloten)activiteiten. Deze ruimtes zijn geschikt voor activiteiten vanaf 20-30 personen tot 70-80 personen. Tevens hebben wij een groot overdekt en verwarmd terras ,alsmede een kleine afgeschermde binnenplaats. Vraag naar onze mogelijkheden (alle opties zijn bespreekbaar). In samenspraak is brasserie Rotterdam de Postiljon, ook af te huren voor een besloten receptie, vergadering of verjaardag De diverse af te huren delen, variëren vanaf ongeveer 20 personen tot maximaal 100 personen. Neem snel contact op met zaalverhuur Rotterdam voor meer informatie.

Dus, zaalverhuur Rotterdam prijzen? Gedurende het gehele jaar kunt u ook terecht op ons prachtige, multifunctionele, verwarmde terras, met uitzicht over het Noordplein, naar de rivier “de Rotte”. In het café kunt u terecht voor een korte tussenstop, een uurtje borrelen, een praatje maken, een spelletje kaarten, een potje biljart of een wedstrijdje darts.

cafe-postiljon

cafe-postiljon

Contact zaalverhuur

© Café Postiljon l Ook zaalverhuur 2023 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl