Zaalverhuur bij Café Postiljon

Iets te vieren (feestje,etentje), of iets te bespreken? (receptie,vergadering) En op zoek naar een geschikte ruimte voor deze gelegenheid? Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor uw (besloten)activiteiten.
Direct contact

Ruimte 1

Deze ruimte is geschikt voor aktiviteiten tussen de 10-30 personen

10 - 30 personen

Huur ruimte 1

Gelegen in Rotterdam Noord: Café Postiljon is strategisch gelegen in het noorden van Rotterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als gasten van buiten de stad. De locatie is gunstig voor zowel zakelijke als sociale bijeenkomsten.

Verschillende Capaciteiten: Of u nu een intiem feestje plant voor 10-30 personen of een grotere bijeenkomst voor 70-80 personen, Café Postiljon heeft ruimtes die aan uw capaciteitseisen voldoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over te weinig of te veel ruimte, want er is altijd een optie die bij uw gezelschap past.

Ruimte 2

Deze ruimte is geschikt voor aktiviteiten tussen de 60-80 personen

60 - 80 personen

Huur ruimte 2

Cateringopties: Café Postiljon biedt diverse cateringopties, van borrelhapjes tot volledige diners. U kunt de catering aanpassen aan uw voorkeuren en budget, waardoor u zich kunt concentreren op de andere aspecten van uw evenement.

Gemakkelijke Bereikbaarheid: De locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Uw gasten zullen geen moeite hebben om de locatie te vinden.

Betaalbare Tarieven: Café Postiljon biedt betaalbare tarieven voor zaalverhuur, zodat u uw evenement kunt organiseren zonder uw budget te overschrijden.

Wat anderen zeggen over Café Postiljon

Pieter Vuijk
Pieter Vuijk
2023-10-26
Top gegeten voor een leuke prijs, prima bediening en zelfs voor de deur parkeren, in de stad. In de zomer leuk terras.
Thomas Ras
Thomas Ras
2023-09-23
Leuk cafe met borrelhapjes. Hier met groep afgesproken en leuke borrel gehad
Tasco Alblas
Tasco Alblas
2023-09-21
Na lange tijd weer twee keer hier geweest, borrel vanuit de zaak. Positief verrast, vriendelijke medewerkers en prima eten en drinken. Inmiddels, maanden later, hier een lunch met collega's gehad. Weer prima in orde!
Arie Vd velden
Arie Vd velden
2023-09-09
Prima plek,eten is echt lekker en er is genoeg te drinken. En Rob is niet te beroerd om zijn poten uit zijn lijf te legge lope voor je .
Victoria Austin
Victoria Austin
2023-09-07
Lovely traditional bar and excellent service from the marvellous Lisa. She looks after everyone so well, she is a credit to this place. 🫶