Zaalverhuur bij Café Postiljon

Iets te vieren (feestje,etentje), of iets te bespreken? (receptie,vergadering) En op zoek naar een geschikte ruimte voor deze gelegenheid? Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor uw (besloten)activiteiten.
Direct contact

Ruimte 1

Deze ruimte is geschikt voor aktiviteiten tussen de 10-30 personen

10 - 30 personen

Huur ruimte 1

Gelegen in Rotterdam Noord: Café Postiljon is strategisch gelegen in het noorden van Rotterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als gasten van buiten de stad. De locatie is gunstig voor zowel zakelijke als sociale bijeenkomsten.

Verschillende Capaciteiten: Of u nu een intiem feestje plant voor 10-30 personen of een grotere bijeenkomst voor 70-80 personen, Café Postiljon heeft ruimtes die aan uw capaciteitseisen voldoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over te weinig of te veel ruimte, want er is altijd een optie die bij uw gezelschap past.

Ruimte 2

Deze ruimte is geschikt voor aktiviteiten tussen de 60-80 personen

60 - 80 personen

Huur ruimte 2

Cateringopties: Café Postiljon biedt diverse cateringopties, van borrelhapjes tot volledige diners. U kunt de catering aanpassen aan uw voorkeuren en budget, waardoor u zich kunt concentreren op de andere aspecten van uw evenement.

Gemakkelijke Bereikbaarheid: De locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Uw gasten zullen geen moeite hebben om de locatie te vinden.

Betaalbare Tarieven: Café Postiljon biedt betaalbare tarieven voor zaalverhuur, zodat u uw evenement kunt organiseren zonder uw budget te overschrijden.

Wat anderen zeggen over Café Postiljon

André Kramer
André Kramer
2024-02-05
Leuk en gezellig café met vriendelijke bediening.
Fred van der Windt
Fred van der Windt
2024-02-04
Gezellig café, goed eten, leuke bediening. Soms een band.
André
André
2024-01-29
Vriendelijke bediening voor een lekker biertje.
Claudia den Boogert
Claudia den Boogert
2024-01-28
Wat een gezellig publiek en een leuke band!
doo scooby
doo scooby
2024-01-28
Lekker eten, de bediening is top. Aanrader.
Mary TR
Mary TR
2024-01-24
Fijne ouderwets gezellige kroeg met lekker eten. Heel vriendelijk personeel. Wij hadden hier een hele positieve ervaring.